ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Ellecom

Foto:

ELLECOM – Op zaterdag 9 november 2019 komt ABBA Tribute naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom. Ga terug in de tijd met ABBA Tribute en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’.

ABBA Tribute

ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. De band heeft optredens door heel Europa en wordt door popbladen verkozen tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’!

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, aan de receptie van Fletcher Landgoed Hotel Avegoor op Zutphensestraatweg 2 te Ellecom of telefonisch via 0313-430600. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events. https://www.fletcherevents.nl/event/abba-tribute/.

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor, Ellecom.

In het Gelderse Ellecom, aan de rand van de Veluwe, staat het prachtige Landgoed Hotel Avegoor. Het hotel grenst aan het Nationaal Park Veluwezoom met de heuvel Posbank als hoogtepunt. Hier kun je naar hartenlust fietsen of wandelen. De stad Arnhem vind je op korte afstand en steden als Kleef of Bocholt in Duitsland bereik je binnen een uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

ABBA Tribute - Fletcher Landgoed Hotel Avegoor Ellecom

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden