92 deelnemers bij Open NK Schaken voor Senioren & Veteranen Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag 13 juli 2019 zijn 92 deelnemers aan het NK Senioren en Veteranen Schaken met hun toernooi begonnen. Maandag 15 juli begonnen de 92 deelnemers aan het Open NK Schaken voor Senioren & Veteranen.

Vrijdagmiddag, 19 juli,  om was de prijsuitreiking door Wethouder Marc Budel van de Gemeente Rheden en de ambassadeur van de Schaakbond Jan Stomphorst.

Ap Lammers nam om half 5 het woord, hij bedankte de schakers die nog waren gebleven voor hun aanwezigheid bij de prijsuitreiking, maar voor hun sportieve spel dit jaar.

Ambassadeur van de schaakbond Jan Stomphorst deelde  de “schaal“ uit aan de winnaar van het toernooide heer Anton van Rijn. Wethouder Marc Budel had de eer de overige prijzengelden aan de winnaars per categorie te overhandigen.

Ap Lammers riep tenslotte na de prijzenuitreiking de penningmeester naar voren en bedankte hem voor zijn grote inzet voor de schaakbond al meer dan 35 jaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0