Zomerontmoeting in ‘Groene’ Kerk te Velp

Foto: groene kerk Velp

VELP – Op woensdag 7 augustus 2019 wordt in de Grote Kerk, een Zomerontmoeting georganiseerd.

De Protestantse Gemeente Velp is sinds een klein jaar een zogenaamde ‘Groene’ Kerk. Dat betekent dat er aandacht is voor het klimaat en gestreefd wordt naar duurzaamheid.

Spreker Dick van Dorp zal in deze Zomerontmoeting de aanwezigen meenemen in zijn verhaal over de natuur, de veranderingen en de rol van de mens daarin. Dick van Dorp vertelt ook wat een wormenhotel allemaal kan doen en lanceert het idee van een voedselbos.

Wat kunt u zelf doen aan de ecologische crisis en speelt het geloof hier ook een rol? Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en gesprek over dit onderwerp.

Op 7 augustus is iedereen die hierin interesse heeft van harte welkom. De kerk, aan Kerkstraat 32, gaat open om 14.00 uur, het programma begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Natuurlijk is er nog gelegenheid tot ontmoeting rond koffie, thee of iets fris.

Vragen? Mail naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden