Rioleringswerkzaamheden Middellaan, Noorder Parallelweg en Gravin Adalaan van start

VELP – Op 1 augustus zijn de rioleringswerkzaamheden in de Middellaan en de Gravin Adalaan en Noorder Parallelweg van start gegaan. Er zijn er aan aantal tijdelijke afsluitingen van kracht. Ook de parkeerplaats van de Lidl heeft tijdelijk een andere uitgang gekregen.

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd.

Tijdens fase 1,  van 5 augustus tot en met 16 augustus 2019, is de kruising van de Noorder Parallelweg en de Middellaan afgesloten.

Tijdens fase 2,  van 19 augustus tot en met 25 oktober, tijdelijk afsluiten van de Middellaan. De Noorder Parallelweg is dan weer toegankelijk.

Tijdens fase 2B, van 26 augustus tot en met 20 september 2019, is van de Gravin Adalaan en de kruising van de Gravin Adalaan en de Kerkallee afgesloten. De Zuider Parallelweg is toegankelijk.

Tijdens fase 2C, van 9 september tot en met 20 september 2019, tijdelijke afsluiting van de kruising van de Gravin Adalaan en de Zuider Parallelweg. De kruising met de Kerkallee is dan weer open.

Waar mogelijk zijn woningen zoveel mogelijk bereikbaar. De maatregelen zijn van kracht in de periode 29 juli tot en met 25 oktober 2019 of zoveel langer of korter als het voor de werkzaamheden noodzakelijk is.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden