Home-Start Rheden zoekt meer vrijwilligers

Foto: Humanitas beeldbank

RHEDEN – Home-Start Rheden is op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers die gezinnen (vanaf 28 weken zwangerschap moeder en kinderen van 0-14 jaar) in hun thuissituatie op een laagdrempelige manier willen ondersteunen.

Wie zijn wij?

Home-Start Rheden is onderdeel van Humanitas en bestaat uit een divers, open en enthousiast team van 19 vrijwilligers. Wij willen gezinnen een steuntje in de rug kunnen bieden wanneer zij het zelf , tijdelijk, niet redden.

Wat doen wij?

Wij zijn opvoedingsondersteuners die ouders helpen met vragen over herkenbare onderwerpen als slapen, eten en luisteren. De ouders hebben vaak geen netwerk om op terug te vallen. Als vrijwillige opvoedingsondersteuner kun je in die situatie het gewenste steuntje in de rug zijn en het verschil maken. Vaak betekent dit dat een vrijwilliger wekelijks bij het gezin langsgaat en inhaakt op de vraag en behoefte van het gezin.

Wij zoeken jou!

Op dit moment kunnen wij niet alle gezinnen ondersteunen doordat wij niet genoeg vrijwilligers hebben. Ben jij de rots in de branding voor een gezin? Of de rust zelfde die op basis van eigen ervaring en training naast een gezin wil staan? Dan zoeken wij jou!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Loes Hulsebosch! Zij is telefonisch te bereiken op 06-35130961 of per mail via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen