Windhoos veroorzaakt grote schade aan bakkerij op de Beemd in Velp

VELP – Tijdens het noodweer van vrijdagmiddag 2 augustus heeft vermoedelijk een windhoos een groot gedeelte van het dak banketbakkerij Horizon aan de Gildestraat op de Beemd beschadigd.

Delen van het dak zijn eraf getrokken en er zijn zelfs gaten in het dak ontstaan. De schade is groot, een aannemer is direct begonnen met het opruimen van de brokstukken rondom het gebouw en het opnieuw waterdicht maken van het dak. Ook een nabijgelegen ander gebouw van Horizon werd beschadigd.

“Gelukkig is het vakantietijd en ligt een groot deel van de productie toch al stil. Men hoopt de schade voor het einde van de vakantie periode, 12 augustus, hersteld te hebben, zodat de productie er niet onder lijdt”, aldus de directie van het bedrijf.

De “windhoos“ is verder getrokken over de Rietganssingel  waarbij veel takken van de wilgen en populieren afgewaaid zijn.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0