Brocantefair bij kasteel Middachten

DE STEEG – Curiosa, tweedehands en oud. Van brocante en antieke meubels tot vintage woonaccessoires, maar ook (antiquarische) boeken en kunst.

Voor liefhebbers hiervan was zondag 4 augustus 2019 een speciale knusse markt georganiseerd op Landgoed Middachten in De Steeg. Deze werd zeer druk bezocht.

Onder prachtige weersomstandigheden werd de sfeervolle  markt gehouden voor het kasteel Middachten. De markt die gratis te bezoeken was werd georganiseerd door Stein Culturele Evenementen. Dit bedrijf organiseert door heel Nederland markten op prachtige locaties.

De vele bezoekers struinde langs de kramen waar voor ieder wat wils, wel wat te vinden was.

Tijdens de markt konden ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. In de tuinen werd deze dag een themadag kruidentuin georganiseerd. Vrijwilligers van Middachten waren aanwezig om toelichting te geven op de 90 verschillende soorten kruiden en lieten de bezoekers o.a. proeven, voelen en ruiken.

In het kasteel kon deelgenomen worden aan een rondleiding. Doordat kasteel Middachten nooit is verkocht en al 800 jaar familiebezit is, is de inboedel bewaard gebleven. Het is dan ook volledig ingericht met authentieke meubels en voorwerpen. Dit is uniek in Nederland. Bovendien huisvest Middachten een omvangrijkste portrettencollectie.

Informatie – www.henksteinvoort.nl of www.middachten.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0