Gea Hofstede komt ijsjes brengen bij Rhevak

RHEDEN – Het is zomervakantie en de huttenbouwdorpen beginnen weer! Bij Rhevak bouwen kinderen uit Rheden, De Steeg en Ellecom deze hele week hutten en doen spelletjes bij de kanovijver. Volgende week maken kinderen ook hutten bij Madierodam in Dieren en bij Bouwburg in Velp.

Ook daar komt wethouder Gea Hofstede langs om de bouwers een ijsje te brengen. Dat deed ze vandaag al in Rheden. Het thema dit jaar  is “Kakkers van de straat“, de activiteiten zijn elke dag van 09.00 tot 16.00 uur voor de 300 kinderen.

Naast het bouwen van hutten, woonhuizen, uitkijktorens en kastelen zijn er ook sport- en spelactiviteiten, kan je er knutselen, en van de kabelbaan af roetsjen maar ook een verfrissende duik in het ‘zwembad’ is een van de mogelijkheden. Alleen vrijdag 9 augustus duurt het programma tot 13.00 uur en gaat pas ’s avonds weer verder.

Woensdag middag is er vanaf 13.15 uur de jaarlijkse Rhevakmarkt alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s , oma’s zijn hierbij van harte uitgenodigd. Op vrijdag avond sluit het Rhevak feestelijk af, met een spetterende show gemaakt door de kinderen. De afsluiter van de avond word door brandweer Rheden gedaan door het grote Rhevakvuur te ontsteken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: www.rhevak.nl of op de Facebookpagina van Rhevak.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0