Zeer geslaagd Circus Lorelly op de Pinkenberg

ROZENDAAL – Op woensdag 7 augustus gaf Circus Lorelly een voorstelling in de serie familievoorstellingen in Openluchttheater De Pinkenberg.

Op een prachtige zonnige woensdagmiddag gaf Circus Lorelly een fantastische voorstelling voor een groot aanwezig publiek in het openluchttheater. De vele kinderen keken hun ogen uit, adembenemend volgden zij de show en werden ze meegenomen in de vele acts. De ene mooi, de ander spannend en lachwekkend. Een prachtig optreden met een hoelahoep, een clown met een konijn, maar ook een groep ganzen lieten hun kunnen zien onder leiding van de ganzenhoeder.

Een zeer geslaagde middag, waar de aanwezige kinderen thuis zeker over na zullen praten.

Circus Lorelly

Na 1 keer als kind naar het circus te zijn geweest, waren Yoshi Berends en Lennart Schoppers verkocht aan de geur van zaagsel, popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden zij zelf circusje in de achtertuin of met het Playmobil, tot het moment dat Yoshi en Lennart elkaar bij toeval ontmoeten. Zij bezochten vele circussen en praatten met vele professionals uit deze bijzondere wereld. Vervolgens werkten zij als tenten- en tribunebouwers tot planners van een hele tournee voor anderen artiesten door de hele Benelux heen.

Daarna zijn zij zelf als artiesten aan de gang gegaan, hun succes bleek te liggen bij het spelen van een domme en een slimme clown. Er werd een piste getimmerd en geschilderd en een artiesteningang gefabriceerd van houten latten en oude gordijnen. De eerste voorstelling bleek een succes, Circus Lorelly was geboren, zoals circus hoort te zijn!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden