Rob van der Beek Lid in de Orde van Oranje-Nassau

RHEDEN – Op vrijdag 9 augustus reikte burgemeester Carol van Eert een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Rob van der Beek, hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De onderscheiding werd uitgereikt bij de afsluiting van het huttenbouwdorp Rhevak, op het veld bij de Kanovijver aan de IJsselsingel 95 in Rheden.

Rob van der Beek werkt al vanaf 1983 tot heden als vrijwilliger bij de Stichting Rhevak. Deze stichting organiseert jaarlijks het kindervakantiebouwdorp in Rheden, waaraan twee- tot driehonderd kinderen deelnemen. De heer Van der Beek is het centrale aanspreekpunt voor de gemeente, de brandweer, de scouting, de ouders van de kinderen en voor de sponsoren.

Hij regelt de begeleiding van de kinderen, het vervoer en de stalling van het materiaal en de huur van de tenten. Hij coördineert de op- en afbouw en de afsluiting van de kampen. Het hele jaar is hij actief met onder andere het regelen van de sponsoren en het bedenken van de thema’s en activiteiten. Daarnaast zorgt hij er voor dat de jonge generatie de ruimte krijgt om binnen de stichting nieuwe initiatieven te ontplooien.

Vanaf 2014 is de heer Van der Beek ook betrokken als vrijwilliger bij de Voetbalvereniging VDZ in Arnhem; als jeugdleider. De heer Van der Beek woont in Arnhem. Op speciaal verzoek wordt de Koninklijke onderscheiding uitgereikt in Rheden en door burgemeester Carol van Eert.

Klik op de bovente foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden