Open Coffee Velp/Rheden op 22 augustus

Foto: /media/sites/280/2017/07/19142645

RHEDEN – Netwerken voor ondernemers is niet alleen nuttig en nodig maar het is ook leuk en gezellig. En waar kan dat beter dan bij Open Coffee Velp/Rheden?

Daarom zijn alle ondernemers, starters, freelancers, zzp’ers, succesvol of nog niet, gevestigde ondernemers, ervaren éénpitters, of mensen die plannen hebben om ‘iets’ voor zichzelf te beginnen, uit de gemeente Rheden en wijde omgeving weer van harte uitgenodigd om te komen werken aan hun netwerk.

Kom je vakantieverhalen, wilde plannen of leuke ervaringen delen met andere bezoekers. Breng anderen op ideeën of laat je inspireren door wat collega ondernemers al hebben uitgevonden. Maak kennis met nieuwe mensen, drink een kop heerlijke koffie of thee of ga in gesprek met de speciale gast.

Gast van de maand

Op donderdag 22 augustus is Suresh Rutten speciale gast. Hij weet veel over gezondheid en omega 3-olie en mogelijkheden voor business. Wil je daar meer over weten, kom en ga met hem in gesprek.

De maandelijkse Open Coffee wordt georganiseerd in Hotel De Roskam in Rheden en is tussen 9.00 en 11.00 uur voor iedereen toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden