Expositie ‘Gevangen in Lijn en Glas’ in Doesburg

Foto: Antoine van den Berg

DOESBURG/VELP – De in Velp en regio bekende kunstenaar Antoine van den Berg exposeert tot en met 8 september bijzondere modeltekeningen in De Raadskelder in Doesburg in combinatie met internationale glaskunst van Mari Meszaros.

Antoine van den Berg is als oprichter en docent tekenen & schilderen sinds 1983 verbonden aan Atelier Creso in Velp en als docent werkzaam bij de Kreatieve Kring Westervoort.

Antoine ziet de schoonheid van diepte, vorm en kleur in alles wat zichtbaar is, maar het gaat vooral om de expressie die van gezichtsuitdrukkingen en houdingen van het lichaam uitgaat.

Antoine maakt in zijn Atelier in Rheden ook vrij werk, zoals portrettekeningen, landschappen en stillevens.

De expositie Gevangen in Lijn en Glas is gratis te bezoeken op de historisch prachtige locatie De Raadskelder in Doesburg, op elke zaterdag en zondag tot en met 8 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur, Philippus Gastelaarsstraat 2.Zelfportret

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden