Aeres Velp start Avondvakopleiding Bloemstylist voor volwassenen

Foto: Arest Training Centre Velp

VELP – Heb je creatieve skills en houd je van bloemen? Altijd van plan geweest maar nog nooit in de gelegenheid geweest een vakopleiding hiervoor te volgen? Is het antwoord op deze twee vragen JA? Dan is dit je kans, geef je nu op voor de opleiding die 16 september start bij Aeres Training Centre Velp.

Tweejarige vakopleiding in combinatie met je baan

Werk je al jaren hobbymatig met bloemen? Nu is de kans om naast je eigen baan een vakopleiding in de bloemen te volgen. Je leert in twee jaar (een basis- en een verdiepend jaar) hoe je onder andere boeketten, vaas- en schaalarrangementen en bruids- en rouwwerk maakt. Elk jaar sluit je af met een examen. De opleiding start maandag 16 september van 17.30 – 20.30 uur. Het is niet verplicht om een bepaalde vooropleiding te hebben of al werkzaam te zijn in de bloemenbranche.

Werk je zonder vakdiploma bij een bloemist?

Natuurlijk leer je heel veel bij de bloemist waar je werkt maar om de vaktechnische handelingen goed onder de knie te krijgen is het voor jezelf en voor je werkgever goed dat je een vakopleiding erbij volgt. Voor de toekomst betekent dat voor je werkgever dat hij jou meer verantwoordelijkheid kan geven. Via de cao bloemisten is er ook geld beschikbaar voor scholing.

Kosten

De cursuskosten bedragen €1.250,– per cursusjaar exclusief boeken, examengeld en materiaalkosten. Heb je vragen neem dan contact met Marleen Hemink op via [email protected] of bel 088-020 5200. Zie ook de website: https://www.aerestrainingcentre.nl/velp/bloemstylist/dfa.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden