Zangeres Leonie Meijer in wijngaard Dieren

Foto: Leonie Meijer

DIEREN – Singer-songwriter Leonie Meijer treedt zondagmiddag 25 augustus op in wijngaard Domein Hof te Dieren in Dieren.

Leonie (1985) kreeg in 2011 nationale bekendheid dankzij haar finaleplaats in het allereerste seizoen van The Voice of Holland. Sinds 2014 is ze in de Nederlandse theaters te vinden. Ze heeft verscheidene albums op haar naam staan, zowel Nederlands- als Engelstalige.

In de wijngaard begeleidt Leonie zichzelf op toetsen en gitaar. Het publiek krijgt een voorproefje te horen van haar nieuwe theaterprogramma ‘Perfect Solitude’, waarin ze de kracht en de schoonheid van alleen zijn bezingt. Het zeer persoonlijke programma ontstond in een periode van bezinning.

“Als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken”, vat ze de periode van bezinning samen. Het optreden in de wijngaard is georganiseerd door Theater RhederArt, dat ook vorig jaar enkele voorstellingen in de wijngaard programmeerde.

Aanvang 15.00 uur. Het adres van wijngaard Domein Hof te Dieren: Arnhemsestraatweg 16, Dieren. Kaarten (17,50 euro, inclusief pauzedrankje) zijn te bestellen via www.rhederart.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden