Basiscursus Fotograferen bij Fotocursus Velp

Foto: Fotocursus Velp

VELP – Op donderdagmiddag 5 september start Fotocursus Velp een fotografiecursus over ’t gebruik van een digitale spiegelreflexcamera voor beginners. Deze cursus is door ’t tijdstip bijzonder geschikt voor mensen die overdag een paar uur tijd hebben voor hun hobby fotograferen.

De ‘Basiscursus fotograferen’ is er op gericht om jou bekend te maken met jouw camera. Geen algemene praatjes, jij wilt immers weten hoe jouw camera werkt. Niet alleen de werking van de camera komt aan de orde, ook het fotograferen met de camera zelf en het resultaat daarvan wordt behandeld.

Het enthousiasme, het verzorgde cursusmateriaal en de persoonlijke aandacht voor de cursisten (nooit meer dan 6 cursisten in één groep!) zorgen er voor dat je straks met veel plezier terug denkt aan deze cursussen!

Kijk voor bijzonderheden ook op: https://fotocursusvelp.nl/cursussen/abc-cursus. Fotocursus Velp, Arnhemsestraatweg 24, 6881 NG Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen