36e Rozendaalse Veldtrail gelopen

ROZENDAAL/VELP – Woensdag 28 augustus werd de 36e  editie van de Rozendaalse Veldtrail georganiseerd, de start vond zoals ieder jaar, plaats van het terrein van Kasteel Rosendael.

Om 19.00 uur gaf burgemeester Ester Weststeijn, bijgestaan door jeugdburgemeester Annemijn van der Wagen, het startschot voor de lopers van de 12,3 kilometer.

Om 19.10 uur was het de beurt aan de deelnemers van de 5,7 km ook zij liepen het parcours bijna geheel onverhard door de prachtige natuur van het Rozendaals bosgebied.

De eerste renner werd onthaald door speaker Herman Wegerif  na 21.27 minuten. Voor verdere uitslagen kijk op : http://bedriegertjeslopers.nl/rozendaalse-veldloop.

Jeugdburgemeester Annemijn had de eer de eerste 3 winnaars van de vrouwen en de 3 mannen van de 5,7 km te feliciteren en een klein prijsje te overhandigen, zo ook van de 12,3 kilometer.

De Trail werd weer georganiseerd door de Bedriegertjeslopers, het aantal deelnemers was deze keer 317.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden