BuitenFit vanaf 4 september in Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Sportcombinatie EDS is op weg een open club te worden waar meer is dan alleen maar voetbal. BuitenFit is een gevarieerde training voor beginnende maar ook voor de ervaren sporters. Tijdens deze training werk je aan kracht, conditie, coördinatie en explosiviteit.

Je traint op een afwisselende manier heel je lichaam. De deelnemers maken daarbij veelal gebruik van het eigen lichaamsgewicht maar soms ook van materialen. Na een uur heb je alle spiergroepen getraind en ben je moe maar voldaan! 

Kortom, BuitenFit is…

  • Buiten op een afwisselende manier je hele lichaam trainen
  • Conditie opbouwen
  • Calorieën en vet verbranden
  • Kracht en snelheid ontwikkelen
  • Géén lange stukken hardlopen
  • Samen met anderen sportief bezig zijn
  • De trainingen worden verzorgd door ervaren, gecertificeerde trainers

De trainingen starten op woensdag 4 september (19:00 – 20:00 ) vanaf het clubhuis van SC EDS. Een paar keer proefdraaien is mogelijk! Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.veluwesport.com. Je kunt kiezen uit een strippenkaart van 57,- euro voor 10 lessen (houdbaarheid van een half jaar) of een maand abonnement van €21,-  en kunnen dan op maandag in  Dieren (Harderwijkerweg 1b, 6952 AA Dieren) en woensdag bij SC EDS mee trainen. 

SC EDS werkt hierin samen met een betrouwbare partner, Veluwesport, en hoopt dat veel mensen gebruik maken van dit fantastische aanbod. “Hoe mooi is het als je kinderen trainen, dat jij als ouder dan ook aan de slag kunt gaan met bewegen en je samen moe en voldaan weer naar huis gaat”, aldus Roel Roelfzema van SC EDS. Mark Groeneweg van Veluwesport: “Mooi om samen met SC EDS hieraan te beginnen. Iedereen is welkom, we maken gebruik van elkaars mogelijkheden en willen beiden plezier en vitaliteit brengen.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden