Start to Run bij AV Gelre in Dieren

Foto: AV Gelre Dieren

DIEREN – “Dat ik na 8 weken 3 kilometer kon hardlopen. Ik geloofde er niets van. Maar het is me gelukt en wat een geweldig gevoel is dat!”

Een mooier compliment kan de organisatie niet krijgen van een deelneemster aan de Start2Run. Zaterdag 14  september om 11 uur gaan AV Gelre weer van start met de Start2Run hardloopcursus. AV Gelre heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van basiscursussen hardlopen. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele begeleiding is het doel je op ontspannen wijze te leren hardlopen.

Stap de drempel over en ga sportief het najaar in. Elke zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur zijn de trainingen bij het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren. Naast de baan- en de bostrainingen, theoretische ondersteuning krijg je een startpakket met de Runners World gids, magazine en audiocoaching in de app. Heb je de smaak te pakken mag je vier keer gratis mee trainen met de reguliere training van AV Gelre.

Deze cursus organiseert AV Gelre samen met Yakult – Start to Run. Via de website www.yakultstarttorun.nl kun je inschrijven en krijg je nog heel veel extra informatie een mail sturen naar: [email protected] kan ook. Wedden dat je dan het beroemde hardloopvirus te pakken krijgt! Heb je het virus al wel te pakken maar je zoekt nog een gezellige club?

Kom dan een keer meetrainen. AV Gelre geeft trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden. Meer informatie kun je ook krijgen via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden