Wilspa Spankeren trekt weer veel bezoekers

SPANKEREN – Zaterdag 31 augustus was het weer tijd voor de jaarlijkse Wilspa-markt aan de Dorpsweg en het Kerkplantsoen in Spankeren. Deze werd zoals gewoonlijk weer druk bezocht.

De vele bezoekers struinden weer langs de meer dan honderd kramen aan de Dorpsweg, en het Kerkplantsoen waarbij weer veel spullen van eigenaar wisselden. Muziekvereniging Wilhelmina zorgde voor een muzikale noot op het Kerkplantsoen en diverse dweilorkesten liepen langs de kramen.

Ook de Kerk was open waar een prachtige expositie te zien was van strips rondom dominee De Heer, waarschijnlijk de enige in Nederland die strips getekend heeft over verhalen en gebeurtenissen in en om de kerk. Ook werden er foto’s getoond van het jubileum van dominee Quick- Verweij.

Ter afsluiting van deze prachtige dag speelde De Topband de lekkerste, dansbare muziek in de grote tent op het Kerkplantsoen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden