Samen in het Dorpshuis van Rheden

RHEDEN – Al weer voor de 4e keer zette het Dorpshuis Willem de Zwijger zijn deuren wagenwijd open. Iedereen was op zaterdag 31 augustus van harte welkom om tussen 10.00 uur en 15.00 uur kennis te maken met deze prachtige locatie en de verschillende activiteiten die hier dagelijks plaatsvinden.

Dit jaar was het thema “Samen”. Het Dorpshuis is van ons allemaal en Samen maken we er een mooie plek van waar voor iedereen iets te beleven is.

Van gezellig samen koffie drinken tijdens de inloop op woensdagmiddag, yoga op de maandag en dinsdagavond, het Rhedens maal tot de mogelijkheid voor het volgen van verschillende muzieklessen. Kortom er is voor ieder wat wils in het Dorpshuis én het is er altijd gezellig.

Tijdens de Open dag waren er verschillende stands, gaf Danzooi een demonstratie, kon je een heerlijke stoelmassage ondergaan en was er een Rad van Fortuin met mooie prijzen van de lokale middenstand. Het eerste lot werd door het Dorpshuis gratis aangeboden! Ook was er een diavoorstelling te zien met foto’s uit het Rheden van vervlogen tijden. Deze was verzorgd door Gerrit Oosterink, werkzaam als vrijwilliger bij de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.

De open dag was dan ook een groot succes en werd door veel mensen bezocht.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden