Derde editie Dierense Fietstocht trekt 1000 enthousiaste fietsers

DIEREN – Zondag 1 september was alweer de derde editie van de Dierense Fietstocht. Ruim 1000 enthousiaste fietsers meldden zich tussen 11.00 en 13.00 uur aan bij de start op het Callunaplein bij Grand Café ’t Hart van Dieren.

Bij de vorige editie stapten er ruim 600 deelnemers op de fiets, dit was een goede reden voor de organisatoren (winkeliers en bedrijven van het winkelcentrum Dieren) om de tocht nogmaals te organiseren. Dat bleek wederom succesvol en de organisatie is zeer blij met deze onverwacht hoge opkomst.

Met de fietstocht was een mooie Gazelle Orange C7 te winnen, de tocht van ongeveer 25 km ging door Dieren, meest over fietspaden door het bos richting de Carolinahoeve, de Lappendeken, door de Havikerwaard en via Ellecom weer terug. Het eindpunt was bij IJscafé Bon Appetit aan de Wilhelminaweg.

Onderweg waren verschillende rustpunten waar de fietsers diverse versnaperingen werden aangeboden. De deelname was gratis, men kon een vrijwillige bijdrage geven voor het huttenbouwdorp Madierodam.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden