Twee dagen Dickens Festival in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ook dit jaar gaat het Dickens Festival plaats vinden in Velp, de 5e editie van het Festival is dit jaar niet één maar twee dagen, niet alleen de zondag, maar ook de zaterdag staat nu bol van allerlei activiteiten en een prachtige markt met een zeer divers scala aan produkten.

Zet vast in uw agenda

Dit bijzondere evenement, in vooral de Emmastraat, is te bezoeken op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Op beide dagen zal er straattheater zijn, koren zingen en fanfares zullen de boel opvrolijken en er zal beide dagen een vol programma in de kerk zijn. (meer info volgt) En natuurlijk niet te vergeten een nostalgische dorpsmarkt.

Kramen te huur

Er zijn kramen beschikbaar voor produkten in stijl en/of bijzondere ambachten. Een kraam kost € 65,- per dag. Voorwaarden zijn: de verkoper bij de kraam is gekleed in Dickenskleding, en er is slechts plaats voor één verkoper van uniek produkt. (dus geen twee kramen met de zelfde verkoopwaar)

Aanmelden en meer info: [email protected]  of via de website: http://dickensfestivalvelp.nl/  

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden