Er is weer een Vrouwengroep Internationaal bijeenkomst in Dieren

Foto: Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – Na de zomer gaat de Vrouwengroep Internationaal weer enthousiast opstarten. Onder begeleiding van Marianne van den Bergh, die het belangrijk vindt dat vrouwen van verschillende culturen elkaar ontmoeten is er op 26 september om 13.15 uur weer een bijeenkomst. Het programma duurt tot 14.45 uur.

Het is in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Thema’s vaststellen

Omdat het de eerste bijeenkomst is van het nieuwe seizoen worden de thema’s voor het nieuwe seizoen vastgesteld. Daarbij is volop ruimte voor vrouwen om zelf een thema aan te dragen én ook te presenteren. Dus als je een keer de gelegenheid wilt om te praten met andere vrouwen over jouw hobby, of jouw passie; grijp dan deze kans. Niet alleen praten, ook samen dingen doen kan een thema van een bijeenkomst zijn. Lijkt het jou ook interessant? Kom ook!

Eerste bijeenkomst nieuw seizoen vrouwengroep internationaal

Marianne en bezoekers  voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetingsmiddagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof:  samen thee drinken,  elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken. Mooie gesprekken: met elkaar zoeken naar wat vrouwen – ook uit verschillende landen en verschillende culturen-  verbindt. Een moment voor ontmoeting met een ander, verwondering en herkenning.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vrouwengroep Internationaal kunt u contact opnemen met Marianne via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0