Muzikaal treffen bij de Muziektent in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 14 september werd voor de eerste keer een muziektreffen georganiseerd bij de muziektent aan de Havelandseweg-Veerweg in Rheden door Ale Hartgers in het kader van de Open Monumenten Dag, het was gelijk een groot succes, veel Rhedenaren kwamen er naar toe en genoten van de optredens.

Er waren optredens in en om de muziektent van het Rhedens Fanfare Corps, de March & Showband Rheden en de band Savage Revival uit Rheden. Tussen 14:00 en 17:00 uur speelden ze allemaal 2 keer een half uur.

Vele hadden een klapstoel of kleedje meegenomen en genoten in de heerlijke zon van de optredens deze middag. Frieda van cafetaria De Linde stond er met een hapje of drankje voor de innerlijke mens. Kortom aan alles was gedacht, het was een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer weten over de Muzziektent van Rheden? Er is door Ale Hartgers een boekje geschreven over de historie van de muziektent: Muziektent Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden