Dag van de Ouderen: Het goede leven

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

VELP – Dit jaar wordt op dinsdag 1 oktober in Velp de Dag van de Ouderen gehouden in de Kapel-Aula van de Hogeschool Van Hall Larenstein. Ingang: Larensteinselaan 26a in Velp.

De officiële opening wordt gedaan door de burgemeester van de gemeente Rheden, de heer Carol van Eert. Daarna zal Annegreet van Bergen haar verhaal houden over het thema: “Het goede leven.”

Drie jaar geleden hield Annegreet van Bergen op de Dag van de Ouderen een lezing over haar boek: “De gouden jaren” en dat was een groot succes. Nu zal zij over het vervolgboek spreken: ‘Het goede leven’ Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd.

De Dag voor de Ouderen is bedoeld voor alle senioren vanaf 55 jaar in de gemeenten Rheden/Rozendaal en wordt u aangeboden door Stichting STOER. Inloop vanaf 10.00 uur en start om 10.30 uur. U krijgt tot slot weer een lunch aangeboden. Verwen u zelf met dit gratis dagje uit.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

'
article
147975
De Dag voor de Ouderen is bedoeld voor alle senioren vanaf 55 jaar in de gemeenten Rheden/Rozendaal
VELP – Dit jaar wordt op dinsdag 1 oktober in Velp de Dag van de
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/147975/dag-van-de-ouderen-het-goede-leven-2/
2019-09-17T12:05:36+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/04/Larenstein-18-4-15-001.jpg
Annegreet van Bergen, Carol van Eert, dag van de ouderen, gemeente Rheden, gemeente Rozendaal, Het goede leven, rheden.nieuws.nl
Nieuws