Theatervoorstelling KringLopen op 5 oktober 2019

Foto: Gerard Hendrix

RHEDEN – Iedereen heeft het over duurzaamheid, klimaat, energie, over andere vormen van voedselproductie. Maar wat houdt dit precies in? Welke keuzes kunnen we als burger, (agrarisch)ondernemer of overheid maken. Wat is in ieders belang en hoe werkt dat uit?

Daar is een interactieve voorstelling over gemaakt, toegespitst op deze regio.

Een professor, een ambtenaar, een jong boerengezin en een ondernemer komen aan het woord. Lukt het om een zonnepark te bouwen of een windmolen te plaatsen? Wat krijgt het platteland en haar bewoners nu weer over zich heen? De voorstelling is interactief en speelt zich letterlijk af in het landschap van een boerderij. Voor een impressie kijk je hier: https://ijsselhoeven.nl/kringlopen.

Kom je ook?

  • Wanneer: zaterdag 5 oktober 2019
  • Hoe laat: 15.00 – 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten
  • Waar: De Munnikenhof, Brinkweg 30A in Rheden. Tijdens de voorstelling is de landwinkel geopend voor bezoek.

Aanmelden:

Kaarten zijn gratis en verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Graag daarbij je naam, woonplaats en het aantal kaarten doorgeven. Er is plaats voor 80 personen *) Maximaal 4 kaarten per e-mail adres en vol = vol *) vanwege het onderwerp van de voorstelling is deze minder geschikt voor kinderen

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Rheden en De Munnikenhof.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden