Concert Vocaal Ensemble Aquamarant in Dorpskerk Rheden

Foto: Vocaal Ensemble Aquamarant

RHEDEN – Op zondagmiddag 29 september om 15:30 uur, geeft Vocaal Ensemble Aquamarant een concert in de Dorpskerk van Rheden.

Vocaal Ensemble Aquamarant

Het ensemble is opgericht in 2003 en bestaat uit 8 zangeressen die allemaal beschikken over een jarenlange koorervaring. Dirigente is Henriëtte Hansma en de begeleiding op piano is in handen van Lindsay Stuyt. Naast regelmatige concerten treedt Aqamarant ook op tijdens bijzondere gelegenheden zoals het TV Gelderland Kerstconcert en de Nationale Herdenking Japanse Vrouwenkampen op Bronbeek. Ook verzorgt Aquamarant regelmatig kerstconcerten in Hospice Rozendaal. Bij alle optredens is de rode draad : emotie vertalen in muziek. Het repertoire van Auqamarant is heel breed : religieus, niet religieus, klassiek, modern, zij zingen het allemaal met grote toewijding en plezier.

For the beauty of the Earth

Voor dit concert is gekozen voor een programma dat de naam draagt: For the beauty of the earth. De liederen gaan vooral over het “goede” in het leven, liefde voor de muziek, de natuur, ….en over de liefde zelf. Op het programma staan onder andere “For the beauty of the Earth”, een Anglicaanse Anthem van de Engelse componist John Rutter, een bewerking van “And so it goes” van Billy Joël, “Close to you “ en “For all we know” van de Carpenters, een prachtig IJslands lied en het onvergetelijke “At last”  van Etta James. Dit is nog maar een greep uit het gevarieerde programma dat in afwisselende bezetting : volledig, solo, kleine bezetting, zal worden gezongen.

Tijdstip : zondag 29 september 15.30 uur, plaats: Dorpskerk Rheden, Dorpsstraat 51, toegang vrij, collecte na afloop.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen