Burgemeester Carol van Eert opent op 25-10 nieuwe locatie in Velp van Fysio Donders

Foto:

VELP – Fysio Donders opent op 25 oktober haar nieuwe vestiging “Villa Daalhuizen” in Velp. De nieuwe vestiging wordt geopend om ook in deze regio zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn door middel van fysiotherapie, ergotherapie en haar andere specialisaties en disciplines.

Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom, het officiële programma start om 17:50 uur.

Programma:

  • 17:00 uur Ontvangst
  • 17:50 uur Welkomstwoord
  • 18:00 uur Toekomst in de zorg, revalidatiearts Fred de Jong over verschuiving van zorg

Om 18:10 uur zal de nieuwe vestiging officieel geopend worden door de Burgemeester van de gemeente Rheden: Carol van Eert.

Aansluitend is er een borrel en de mogelijkheid om het pand te bezichtigen. Villa Daalhuizen is gevestigd aan de Arnhemsestraatweg 346 in Velp. Als u bij deze opening aanwezig wilt zijn dan kunt u zich aanmelden via [email protected] onder vermelding van het aantal personen waarmee u komt.

Parkeergelegenheid is er bij ABT-ingenieursbureau gelegen aan de Arnhemsestraatweg 358, zij laten speciaal voor deze gelegenheid de slagboom open staan.

Fysio Donders Velp kijkt er naar uit om u te verwelkomen met haar team op vrijdag 25 oktober!

Kijk voor meer informatie ook op: https://fysiodonders.nl/velp-fysiotherapie/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden