Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 12 oktober opent de 16e editie van de tweedehands dameskledingwinkel voor één dag haar deuren! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage

De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding, wordt georganiseerd door het vrouwennetwerk “Soroptimisten Doetinchem IJsseloever” met leden uit Dieren, Doesburg, Doetinchem en omgeving: Naast mooie vintage kleding hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook zijn er schoenen, tassen, sjaals en sieraden. Er is een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst voor het goede doel

De opbrengst gaat dit jaar naar het Life Line Project in Accra, Ghana. Met dit project worden meisjes uit de sloppenwijken van Accra gehaald. Zij worden ondergebracht in een kostschool, waar zij een vak leren, maar ook basisvaardigheden zoals persoonlijke verzorging. Veel meisjes zijn op deze manier al uit de prostitutie en erbarmelijke omstandigheden gered en leiden nu een goed zelfstandig bestaan met uitzicht op een positieve toekomst.

U bent van harte welkom op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden