De Activiteitengids voor 65-plussers is weer uit

Foto: Activiteitengids 2019-2020

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Zoekt u als 65-plusser een leuke activiteit voor komend jaar op het gebied van kunst en cultuur, sport en ontmoeting? Wilt u misschien gaan schilderen, een internetcafé bezoeken, op zwemles gaan of vaker naar de film?

Neem dan een kijkje in de vernieuwde activiteitengids voor inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Cultuurbedrijf RIQQ heeft samen met Sportbedrijf Rheden, Bibliotheek Veluwezoom en een groot aantal partners, de nieuwe gids samengesteld voor het komende cursusjaar 2019 – 2020. Naast de grote hoeveelheid lopende cursussen, zijn ook eenmalige activiteiten, aanbod op afspraak en een culturele ladder in de gids opgenomen.

Van Rozendaal en Velp tot Dieren en Laag-Soeren; alle dorpen zijn hierin meegenomen. Voor wie wil, is er altijd wel iets te doen!

Verspreiding

De gids komt voor het derde jaar op rij uit. Aan deze editie heeft ook stichting Stoer haar medewerking verleend. De gids wordt in een oplage van 500 exemplaren verspreid over de bekende locaties, zoals De Dumpel in Velp, Dorpshuis Rheden, Gemeentehuis De Steeg, De Bundel Dieren, ’t Sprengenhus Laag-Soeren en de Kerk van Rozendaal.

U kunt de gids ook altijd doorbladeren op uw computer of tablet via de website www.activiteiten-gids.nl. Maar ook kunt u daar het aanbod uitprinten, bijvoorbeeld over uw eigen dorp. Mocht u zelf geen printer hebben, dan kunt u iemand uit uw buurt vragen dit voor u te doen.

De activiteitengids is mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van Fonds Sluyterman van Loo en de gemeente Rheden. Hiermee wil de gemeente kunst en cultuur, sport- en ontmoetingsactiviteiten een rol laten spelen in haar doel om inwoners gezond, veilig en relatief gelukkig te laten wonen, werken en recreëren, jong te laten zijn en ouder te laten worden.

U kunt de gids direct inkijken via de website www.activiteiten-gids.nl of via de website van Cultuurbedrijf RIQQ: www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Activiteitengids 2019-2020

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden