BV Van Verhalen in de Petruskerk te Spankeren: Reisverhalen

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zondagavond 29 september is er een BV Van Verhalen in de Petruskerk in Spankeren.

Na de vakantieperiode blijven de verhalenvertellers van bijbelse verhalen nog namijmeren over reizen. Waarom gingen mensen in de bijbel op pad met onbekende bestemming? Was dit vrijwillig of kregen zij een goddelijke opdracht? Wellicht moesten zij vluchten of waren het gelukzoekers?

En veertig jaar rondtrekken is dat niet wat overdreven?

Elke verteller verzorgt een tweeluik over een duo dat onderweg is. Om dit te plaatsen in die tijd volgt er eerst een kleine inleiding. De verhalenvertellers komen dan om en om met het verhaal van twee bekenden uit de bijbel. Denk bijvoorbeeld aan Abraham en Sara, Paulus en Petrus in Rome, Mozes en Miriam.

Dick Goedhart zorgt voor de muzikale ondersteuning. Gratis toegang en na afloop is er tijd voor ontmoeting en koffie. Iedereen die nieuwsgierig is en graag meer hoort over Bijbelse wandelaars of gelovige pelgrims is van harte welkom.

Zondagavond 29 september, aanvang 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur, Petruskerk, Spankeren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen