Velps Kleinkoor op zoek naar projectzangers

Foto: Velps Kleinkoor

VELP – Het Velps Kleinkoor wil voor het aanstaande kerstconcert op zondag 22 december graag projectleden welkom heten en de gelegenheid geven om mee te zingen.

Het programma bestaat uit kerstmuziek van klassieke componisten als Bach, Praetorius en Distler en uit vrolijke, bekende Kerstmelodieën in een aansprekende bewerking. Daarnaast heeft de dirigente, Natalie Goossens, voor dit concert twee muziekstukken gecomponeerd. Een vorige compositie van haar hand, opgedragen aan het Velps Kleinkoor, is na de première vorig jaar ook uitgevoerd door koren in Spanje en de Verenigde Staten.

Voor projectleden zijn er twee mogelijkheden om mee te doen :

  • Meedoen met het hele programma; hiervoor is ruime koorervaring nodig en zo snel mogelijk deelnemen aan de wekelijkse repetities op dinsdagavond.
  • Meedoen met een deel van het programma en deelnemen aan vier repetitieavonden, nl. 12 en 26 november en op 3 en 17 december. Op deze avonden zal vooral de wat eenvoudiger muziek aan de orde komen en één van de twee composities van de dirigente. Hiervoor is enige koor- of zangervaring gewenst.

Voor beide mogelijkheden geldt dat thuis de noten bestuderen erbij hoort en uiteraard meezingen bij het kerstconcert. Na inschrijving ontvangen projectleden digitaal de bladmuziek en oefenbestanden.

De koorrepetities vinden plaats in de het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Oranjestraat 52 in Velp. Verdere informatie en kosten voor deelname zijn te vinden op www.velpskleinkoor.nl of via 0263611299.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen