Sinterklaas in Velp zoekt sponsoren en donateurs

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De stichting Sinterklaas in Velp organiseert voor de vijfde keer de intocht van St. Nicolaas in Velp in de late namiddag. Voor het organiseren van zo’n intocht, waar honderden kinderen en hun families naar toe komen, is enkel mogelijk met de financiële steun van vrijwilligers, sponsoren en donateurs.

Voor Jan Huurman, initiatiefnemer en secretaris van de stichting, is het ieder jaar samen met het bestuur een hele klus om de begroting rond te krijgen. Het bestuur prijst zich gelukkig met de donatie van de ondernemersvereniging Veelzijdig Velp, dat een flinke basis vormt om de intocht te kunnen bekostigen.

Naast de donatie van €5000,- namens de ondernemersvereniging Veelzijdig Velp is er ook sponsoring in natura, denk daarbij aan strooigoed door enkele Velpse supermarkten of het beschikbaar stellen van opslag voor materialen, dit wordt gedaan door Jacobs Verhuizingen.

Behalve de inzet van een aantal vrijwilligers, waar men zich overigens nog wel beschikbaar voor kan stellen, moet de organisatie van de intocht veel betaalde, professionele hulp inhuren. De kosten daarvan zijn aanzienlijk. De Stichting Sinterklaas in Velp is daarom dringend op zoek naar sponsoren en donateurs, die het mede mogelijk maken dat onderhoud en vernieuwing aan bijvoorbeeld kostuums gedaan kan worden.

Belangrijk is dat er niet ingeboet hoeft te worden op de uitvoering van de intocht en de spellenmiddag voorafgaand aan die intocht. Met de stichting kan zowel telefonisch (0624166241) als per mail ([email protected]) contact worden opgenomen in geval van een donatie of sponsoring.

Intocht in Velp

Zaterdag 23 november komt Sinterklaas aan in Velp. (programma volgt) Sinterklaas neemt échte’ pieten mee. “Sommige zijn veegpieten, en om in lijn te blijven met NTR en het Sinterklaasjournaal zijn onze pieten zo vaak door de schoorsteen geweest dat ze het meest zijn gekleurd” aldus Sinterklaas in Velp.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden