Netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers

Foto: Netwerk Informele Ondersteuning Rheden - Rozendaal

RHEDEN – Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden van organisaties en wijkinitiatieven die informele ondersteuning bieden op het gebied van welzijn en zorg zijn dinsdagmiddag 8 oktober om 15.30 uur van harte welkom bij de netwerkbijeenkomst van het Netwerk Informele Ondersteuning (NIO) in Partycentrum Ons Huis in Rheden.

Joke van Galen, een actieve professional in het sociale domein, verzorgt het thema ‘Hoe kom je met zorgmijders in gesprek’. In kleine groepjes delen de aanwezigen hun ervaringen en wisselen tips uit. Het NIO organiseert in het voorjaar en in de herfst deze netwerkbijeenkomsten zodat vrijwilliger elkaar beter leren kennen en ervaringen uitwisselen. Hierdoor leggen zij onderling eenvoudiger lokale verbindingen en werken makkelijker samen. Behalve het thema is er altijd ruim de tijd om onder het genot van een drankje en hartig hapje te netwerken. De kerngroep van het NIO organiseert deze bijeenkomsten en is blij te bemerken dat steeds meer vrijwilligers daadwerkelijk blijven om aan de ‘nazit’ deel te nemen.

Voordat het thema op 8 oktober aan de orde komt zijn er twee korte presentaties: de vrijwillige telefoonwachten vertellen over hun activiteiten bij het MVT (Meldpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) en Noud Linders, betrokken bij het Duynhuis te Dieren, vertelt in zijn pitch over de activiteiten die in dit verzamelgebouw plaatsvinden. Tevens stelt de kerngroep de aanwezigen op de hoogte van de stand van zaken omtrent de wens van een sociale kaart.

Programma en aanmelden

Vanaf 15.00 uur staat de koffie en thee klaar in Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 7 te Rheden. Het programma vangt aan om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur waarna er tijd is om te netwerken.

De kerngroep vindt het prettig dat u zich van tevoren aanmeldt, het liefst voor 4 oktober. Dit kan via het mailadres: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Netwerk Informele Ondersteuning Rheden - Rozendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen