EHBO herhalingslessen bij EHBO vereniging Rheden

Foto: EHBO vereniging Rheden

RHEDEN – Het EHBO seizoen gaat weer van start. EHBO vereniging Rheden biedt dit seizoen ook herhalingslessen op zaterdag aan en wel op 26 oktober en 29 februari 2020 van 9.00 uur tot 13.30 uur .

Tijdens deze 2 zaterdagen worden verschillende competenties behandeld. Deze lessen zijn ook toegankelijk voor diegenen die wel een geldig EHBO diploma hebben, maar geen lid zijn van de vereniging. De kosten voor deze zaterdaglessen zijn € 15,00 per dag. Deze lessen zullen plaatsvinden in het Dorpshuis in Rheden, Meester B. van Leeuwenplein 3. Verlenging van het diploma dient men bij zijn / haar eigen vereniging te regelen.

Reanimatie / AED zit hier niet bij inbegrepen. Men kan zich opgeven voor de herhaling van de reanimatie / AED. Bij voldoende aanmeldingen zal deze plaatsvinden op dinsdagavond 24 maart in de kantine van de Meteoor in Rheden. De kosten hiervoor bedragen €15,00.

Aanmelden voor de zaterdaglessen en aanmelden voor nieuwe cursussen kan bij [email protected], kijk voor meer informatie ook op: http://www.ehbo-rheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen