Eerste Lustrum Stichting De Elleboog te Velp

VELP – Op vrijdag 27 september 2019 vierde Trefpunt de Elleboog, in Nieuw Schoonoord, haar 1e Lustrum.

Vanaf 13.30 uur kwamen de gasten en werden verwelkomt met koffie en of thee met een heerlijk gebakje voorzien van het logo trefpunt de Elleboog. Na het openingswoord van de voorzitter Jos Cremers was het de beurt aan wethouder Gea Hofstede.

Zij benadrukte nog eens het belang van de buurthuizen en stelde een aantal vragen over wonen. Na haar kwam Esther Bertholet ouderengeneeskundige die haar nieuwe programma ten doop hield t.w Blauwe Zones waar zij de aanwezigen mee boeide. Walter Jansen en Marinus Jansen sloten het officiële gedeelte af met enkele gedichten.

Daarna stond in de hal de band Clous van Mechelen opgesteld die de slotakkoorden van deze bijzondere dag had. Het 2-daagse feest werd zaterdag afgesloten met een bridgedrive waar maar liefst 76 mensen aan deelnamen. Al met al kunnen zij terugkijken op een zeer geslaagd Lustrum.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen