Ouder-Peutergym weer terug bij WIK Rheden.

Foto: WIK Rheden

RHEDEN – Vanaf woensdag 23 oktober om 09.00 uur start WIK Rheden weer met Ouder-Peutergym. Bewegen is goed voor elke peuter. Wie wordt er niet blij van lekker rennen, springen en klimmen.

Met peutergym oefent je kind zijn motoriek. Zeker in deze tijd, waarin kinderen minder bewegen dan vroeger, is zo’n extra beweegmoment in de week nog niet zo’n gek idee. Springen, rennen, rollen, klimmen, hangen, balanceren en met een bal of hoepel spelen. Bij peutergym kunnen peuters zich helemaal uitleven.

Alle materialen en toestellen die in een gymzaal aanwezig zijn, kunnen (onder begeleiding) worden gebruikt. Spelenderwijs leren de kinderen om te gooien en te rollen met een bal, over een (lage) balk te lopen en bijvoorbeeld in een klimrek te klimmen.

Tevens leren ze in de lessen ook sociale vaardigheden zoals op je beurt wachten, delen en omgaan met groepsgenootjes. Peutergym is voor kinderen van 1-4 jaar.

Wil je een gratis proefles volgen mail dan naar [email protected]com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden