De entree van deze belevenisvolle trouwbeurs bij Kasteel Rosendael is gratis!

Foto: Serge Smulders

ROZENDAAL/VELP – Op zondag 6 oktober 2019 organiseert Trouwbeleving bij Kasteel Rosendael een trouwbeurs! Tijdens deze beurs kunnen bruidsparen inspiratie opdoen en in contact komen met 20 verschillende regionale en professionele bedrijven die de bruiloft extra bijzonder maken.

Naast het aanbod van professionele en regionale bedrijven krijgen toekomstige bruidsparen ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij een real-life ceremonie. De ceremonie wordt deze dag tweemaal georganiseerd om 12:30 en 15:00 uur en geeft de mogelijkheid om alvast de sfeer van een ceremonie te beleven. Deze ceremonie wordt gehouden in de sfeervolle Torenzaal.

Tijdens deze Trouwbeleving beurs staat het toekomstig bruidspaar in het middelpunt en zorgt Trouwbeleving ervoor dat jullie veel inspiratie en informatie kunnen opdoen. Maak tijdens de beurs kans op een gratis DJ show voor jullie bruiloft van WGTP events t.w.v. €550,-

Wees op tijd want voor de eerste 100 bruidsparen, die zich vooraf aangemeld hebben, staat een goedgevulde goodiebag klaar. Deze goodiebag zit vol met leuke magazines, gadgets en inspiratie. Hiermee kunnen jullie achteraf nog lekker nagenieten en nog meer inspiratie opdoen voor de mooiste dag van jullie leven!

De entree van deze belevenisvolle beurs bij Kasteel Rosendael is gratis! Eet een stukje van de lekkerste bruidstaarten, bekijk de mooiste collecties bruidsjurken of maak kennis met de diverse mogelijkheden van entertainment voor op jullie bruiloft!

Kasteel Rozendaal, zondag 6 oktober, 11:00 tot 16:00 uur, gratis entree. Kijk voor meer informatie op: www.trouwbeleving.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen