Foto-expositie Fotoclub VeluwezOOm in Bibliotheek Dieren

Foto: Fotoclub VeluwezOOm: Cees Alberts

DIEREN – Voor de derde keer houdt Fotoclub VeluwezOOm een expositie van werk van haar leden. Deze keer ter gelegenheid van haar 10 jarig bestaan. Van 5 tot en met 26 oktober 2019 zijn de foto’s te zien in de Bibiliotheek Dieren, Ericaplein 5 in Dieren.

Fotoclub VeluwezOOm

Fotoclub VeluwezOOm is in 2009 opgericht door een aantal cursisten van een natuurfotocursus in Dieren. Veel fotografen worden lid om zich verder te ontwikkelen als fotograaf, van elkaar te leren en samen op pad te gaan om op interessante locaties foto’s te maken. De leden zijn beginnend tot gevorderd fotograaf en richten zich op veel verschillende soorten fotografie, zoals natuur-portret-architectuur-landschap enz. Eens per maand is er een clubavond met vaak een lezing over verschillende aspecten van de fotografie en het bespreken van foto’s van leden, die gemaakt zijn aan de hand van een thema.

Hoewel door de digitale fotografie de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, heeft een foto op papier afgedrukt toch een extra dimensie. Het beeld komt sterker over bij de toeschouwer. Eén keer per jaar worden daarom fotoafdrukken van leden besproken. Foto’s van de leden van fotoclub VeluwezOOm zijn natuurlijk te bekijken op de website, www.fotoclub-veluwezoom.nl

Expositie

De expositie van fotoclub VeluwezOOm laat een breed spectrum aan foto’s zien. Schitterende landschappen, natuurfoto’s, portret en straat fotografie, architectuur en abstracte foto’s , kortom echt de moeite waard om naar de bibliotheek te gaan en te genieten van de foto’s. Van 5 tot en met 26 oktober 2019.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen