Leden van de Tafelronde 104 Rheden gaan Inloophuis ’t Trefpunt Velp ondersteunen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Leden van Tafelronde 104 Rheden gaan komende tijd Inloophuis ’t Trefpunt in Velp ondersteunen. Kortgeleden is het Inloophuis verhuisd naar haar nieuwe lokatie in de voormalige van Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat te Velp

In de week van 7 oktober zullen diverse leden van Tafelronde 104 één van de ruimtes van de nieuwe locatie gaan opknappen. Na de verhuizing naar de Schoolstraat zijn nog niet alle ruimtes geschikt. De ruimte waar de kledingverkoop moet gaan plaatsvinden is nog een bouwval. De heren van de Tafelronde 104 gaan deze ruimte opknappen en weer geheel fris opleveren. Daarbij worden ook de benodigde materialen gesponsord door verschillende bedrijven uit de gemeente Rheden.

Op zondag 27 oktober organiseert Tafelronde 104 Rheden weer haar jaarlijkse wijnproeverij en veiling, in samenwerking met Appeldoorn Wijnen en The Hunting Lodge. Dit jaar is Stichting Bio Vakantieoord het goede doel. Het is van 14.00 tot 18.00 bij The Hunting Lodge, Beekhuizenseweg 1 in Rozendaal.

Over Tafelronde 104 Rheden

De Tafelronde 104 Rheden is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Kijk voor meer informatie ook op: http://rt104.nl/.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen