Tetris Challenge wereldwijde hit – waar blijft gemeente Rheden

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

We zijn er nog niet uit wat de overhand heeft: teleurstelling omdat de hulpdiensten van gemeente Rheden de #tretrischallenge aan zich voorbij lijken te laten gaan of trots omdat het werk kennelijk voor de hype gaat.

Gelukkig hebben we er in ieder geval één kunnen vinden, die van het Dierentehuis Arnhem en omstreken, hopelijk volgen er nog meer.

Feit is dat de Tetris Challenge over de hele wereld politieagenten, handhavers, brandweerlieden, ambulancepersoneel, wegenwachten en zelfs legeronderdelen verleidt om foto‘s van hun uitrustingen op Social Media zoals Twitter, Instagram en Facebook te plaatsen.

Het begon vorige maand allemaal met het politiekorps van de Zwitserse stad Zürich, die een foto online zette van de inhoud van een dienstwagen van de verkeerspolitie, inclusief twee agenten. Al snel namen overal collega’s de handschoen op en breidde het fotoalbum zich ook uit naar het bedrijfsleven en zo kwamen de eerste onvermijdelijke presiflages.

De naam Tetris Challenge verwijst naar de videogame uit de jaren 80, waarbij blokjes in allerlei vormen zo snel mogelijk opgestapeld moesten worden. Om u een indruk te geven, en ter inspiratie voor de Rhedense hulpverleners, een serie tweets. Onze favoriet is de politie van Antwerpen, die niet vergat ook een geboeide boef aan de uitstalling toe te voegen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

https://twitter.com/TomthunkitsMind/status/1178663369789919233

https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1175015557692870656

https://twitter.com/iambennygh/status/1177648969880625153

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden