Lezing Pieter Waterdrinker in Grote Kerk te Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op woensdag 9 oktober is schrijver, journalist en Ruslandkenner Pieter Waterdrinker te gast in de Grote Kerk in Velp. 

Waterdrinker werkte jaren als journalist voor onder meer De Telegraaf, VPRO en Vrij Nederland. Vanaf 1996 vestigde hij zich permanent in Rusland en schreef hij diverse romans. Lenins balsem uit 2013 werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs, maar bij het grote publiek brak hij pas door met Tsjaikovskistraat 40 en zijn optreden in Zomergasten 2018. 

Woensdag 9 oktober (20:00 – 22:00 uur), Grote Kerk (Kerkstraat 32), Velp. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 te Velp voor €12,50, of via de website, aan de zaal kosten kaarten €15. 

Meer informatie is te vinden op de volgende website: https://eenpassievoorboeken.nl/activiteiten/388-pieter-waterdrinker-2.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden