Succesvol Dierenbuffet en 50-jarig bestaan Discus Dieren

DIEREN – Zaterdag 5 oktober vierden heel veel huisdieren weer de jaarlijkse Dierense Dierendag, inmiddels al voor de 17e keer. Dit jaar heeft Stichting Dieren met Dieren dat samen met de dierenwinkel van Discus Dieren en dat was niet zomaar.

De dierenwinkel viert deze maand haar 50e verjaardag en de oprichter van de winkel, Harry Beek, is niet geheel toevallig ook medeoprichter van de Stichting.

Allerlei activiteiten

Vanaf 11.00 uur waren er op het parkeerterrein van de Discus Dierenwinkel en van de Gazelle allerlei activiteiten voor en met dieren. De honden mochten naar de hondenkermis en eindelijk een keer aan of in een spijkerbroek hangen. Voor alle huisdieren was er een dierenarts aanwezig, zij heeft dan ook menig huisdier een Algemene Dierenkeuring (ADK keuring) gegeven. Natuurlijk konden kinderen met hun huisdier op de foto en was er een grote kinderboerderij. Op het winkelcentrum kon u ook nog eens een ganzenhoedster tegenkomen. En dit is maar een greep uit de vele activiteiten die georganiseerd werden.

DierenmetDieren buffet

Natuurlijk werd deze prachtige dag om ongeveer 16:00 uur afgesloten met het traditionele DierenmetDieren buffet. De tafels waren weer prachtig gedekt en stonden helemaal vol met allerlei lekkernijen voor de huisdieren. Ze waren allemaal welkom, en dat bleek niet tegen dovemansoren gezegd te zijn, Er waren nog nooit zo veel huisdieren aanwezig! Burgemeester Carol van Eert, heeft alle aanwezigen even toegesproken en telde af voor de start van het diner. Uiteindelijk gingen alle huisdieren (het meest honden) met een gevulde maag naar huis.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden