Buurten met het College van B&W in Spankeren

SPANKEREN – Zaterdag 5 oktober kon men buurten met het College van B&W in Spankeren. Het college gaat alle dorpen van gemeente Rheden door en deze keer konden alle inwoners van Spankeren zich melden bij de “Ik buurt mee!-keet”.

Met een kopje koffie of thee in de hand konden op informele wijze vragen gesteld worden aan burgemeester Carol van Eert, wethouders Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Ketterij.

De opkomst deze morgen was groot, er werden veel vragen gesteld waarvan de meeste naar tevredenheid ter plekke beantwoord konden worden. Bewoners waarbij dit niet het geval was kregen de toezegging dat hun vraag op een ander tijdstip beantwoord gaat worden of dat ze bij een andere instantie moeten zijn om antwoord te krijgen op hun vragen.

Op zaterdag 26 oktober gaat het college van 10.30 tot 12.00 uur naar Laag-Soeren en op 2 november gaat het college nog buurten in Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden