Lustrumexpositie Fotoclub VeluwezOOm van start in De Bundel te Dieren

DIEREN – zaterdag 5 oktober vierde Fotoclub VeluwezOOm haar 2e lustrum met de start van een expositie in de Bundel aan het Ericaplein in Dieren. Leden van de fotoclub hebben een expositie samengesteld met prachtige foto’s die ze graag aan het publiek willen laten zien.

Om 11.00 uur nam voorzitter Wim Smallegange van Fotoclub VeluwezOOm het woord hij bedankte de vele aanwezigen voor hun komst naar het pas geopende verzamelgebouw De Bundel. “We vieren ons 2e lustrum iets later want dat was eigenlijk al op 15 mei 2019 maar toen was men nog druk met de verbouwing hier. Maar we zijn blij dat we vandaag toch ons lustrum kunnen vieren in deze prachtige nieuwe ruimte die ons beschikbaar is gesteld door Bibliotheek Dieren en Cultuurbedrijf RIQQ om onze expositie te kunnen presenteren aan het publiek en onze leden.”

Vervolgens werd na een kort woord door de welbekende Ben Denekamp, de expositie geopend. Hij wenste iedereen veel kijkplezier toe op deze expositie. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van Bibliotheek Veluwezoom, Ericaplein 5, Dieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk ook op: https://www.fotoclub-veluwezoom.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden