Logeren in een waar Sinterklaashotel bij Fletcher Hotel Landgoed Avegoor

Foto: YouTube Fletcher Hotels

ELLECOM/REGIO – De drukke en spannende periode rondom Sinterklaas is alweer bijna aangebroken. In het weekend van 22, 23, 29 en 30 november 2019 overnacht de Sint met zijn Pieten in verschillende Fletcher hotels, waaronder Fletcher Hotel Landgoed Avegoor.

Daarom zullen op deze dagen, de hotels volledig worden omgetoverd tot een waar ‘Sinterklaashotel’. En staan geheel in het teken van de verjaardag van Sinterklaas, vol leuke activiteiten voor het hele gezin.

Fletcher Hotels maakt het mogelijk om samen met het gezin of de gehele familie te genieten van de feestelijke Sinterklaasperiode in een waar Sinterklaashotel. In het Sinterklaashotel kunnen zowel de jonge als de oudere gasten, de pieten uitdagen met spelletjes en activiteiten, genieten van alle faciliteiten van het hotel, spieken in de kamer van de Sint en er wordt een overheerlijk Sinterklaasdiner geserveerd.

Een fantastische logeerpartij in hetzelfde hotel als de Sint en zijn pieten. Wie wil dat nu niet?! Er is met de Sint afgesproken dat de kinderen allemaal hun schoen mogen zetten voor het slapen gaan en de Pieten komen zeker nog even langs om de kinderen welterusten te wensen. De volgende ochtend gaat het feest gewoon door, en begint de dag met een uitgebreid Pieten-ontbijt.

Een ware beleving en een onvergetelijke Sinterklaas-viering voor het gehele gezin!

Voor meer informatie: www.sinterklaashotels.nl en https://www.landgoedavegoor.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0