Tekent of schildert u graag? En graag samen met iemand?

Foto: Martijn Rothuizen

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Tekent of schildert u graag? En graag samen met iemand? Kom dan naar de Informatiebijeenkomst op vrijdag 25 oktober bij Boekhandel Jansen & de Feijter te Velp.

Kunstmaatjes gezocht!

Cultuurbedrijf RiQQ is op zoek naar mensen die om wat voor reden dan ook moeilijk het huis uit komen. En naar mensen die het leuk vinden om bij deze mensen thuis samen te tekenen of schilderen.

Komt u moeilijk het huis uit? Kom dan samen tekenen en/of schilderen

Als je moeilijk je huis uit komt, gaan sommige leuke dingen aan je voorbij. Lijkt het. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kunstproject Verborgen Talenten van Cultuurbedrijf RiQQ is daarom op zoek naar kunstmaatjes: mensen die met elkaar het plezier in tekenen en schilderen willen delen. Als je meedoet aan dit project komt er tien keer een maatje bij je thuis, of ben jij het maatje dat langskomt, voor een ‘les’ van anderhalf uur. Jullie bepalen zelf dag en tijdstip. Kunstcoach Lies Severding geeft graag advies over het werk dat wordt gemaakt. Zij kan drie keer langskomen om mee te kijken.

Informatieochtend bij Boekhandel Jansen & de Feijter

Om te ontdekken of dit kunstproject iets voor u is, organiseert RiQQ op vrijdag 25 oktober om 10.00 uur bij Boekhandel Jansen en de Feijter in Velp een kennismakingsochtend. U bent van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee terwijl wij u meer vertellen over dit project. U kunt dan direct kennismaken met andere mensen die aan dit project willen deelnemen.

Zin om zelf weer aan de slag te gaan

Gerdie Kempenaar en Sarah van Basten deden al eerder mee met dit project: ‘Mijn wereld werd steeds kleiner. Ik raakte in de put. Sarah heeft hier verandering in gebracht. Doordat zij bij mij thuiskwam om samen te schilderen, ontdekte ik hoe groot mijn liefde voor kunst nog steeds is. Haar bezoeken, dit project, hebben me zó gedaan. Nu heb ik ook weer zin om zelf aan de slag te gaan.’

Interesse?

Aanmelden voor de informatieochtend kan via Olga Kersten van Cultuurbedrijf RiQQ:
06-37002504 of [email protected]. U bent van harte welkom. Als vervoer een belemmering is voor u om te komen, zorgt Cultuurbedrijf RiQQ graag samen met u voor een oplossing.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden