Toneelvereniging de Rhederijckers brengt ‘Een dubbele agenda’

Foto: Astrid Thijsen

RHEDEN – Toneelvereniging de Rhederijckers brengt het laatste weekend van oktober ‘Een dubbele agenda’. Een klucht van John Chapman en Dave Freeman, ook wel bekend onder de naam ‘Key for Two’. (vertaling en bewerking door Jan Tol)

Geniet van een gezellig avondje uit en stap in het leven van Harriët die in een dure monumentale woning in Wassenaar woont. Zij lost haar financiële problemen op door zich te laten onderhouden door twee getrouwde mannen. Haar “dubbele agenda” wordt echter volledig verstoord door haar vriendin Anne, wiens huwelijk wankelt en achtervolgd wordt door haar echtgenoot. Dan komt één van Harriët’s geliefden in haar bed te liggen met een beenfractuur, de andere geliefde komt onverwachts ook aanzetten en beide heren worden kort daarna gevolgd door twee woedende vrouwen die op zoek zijn naar hun echtgenoten. Dat dit alles leidt tot hoogst vermakelijke situaties mag wel duidelijk zijn.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Een dubbele agenda - Toneelvereniging de Rhederijckers

Het was een uitdaging voor de spelers om dit stuk in te studeren de afgelopen maanden. Een klucht moet snel worden gespeeld en er zijn veel wisselende scenes op het toneel. Maar ze zijn er helemaal klaar voor en verwelkomen u graag op Vrijdag 25, zaterdag 26 of zondag 27 oktober in Theater de Klaproos in Rheden. U komt toch ook?

Aanvang vrijdag en zaterdag om 20.00 uur, op zondag om 14.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. De entreeprijs €6,- (65+ en jonger dan 16 jaar € 5,-)

U kunt kaarten reserveren via de website www.toneelvereniging-de-rhederijckers.nl  of telefonisch bij mevrouw Weimar tel. 026 – 49 54 366.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Een dubbele agenda - Toneelvereniging de Rhederijckers

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden