9e Ondernemerscafé gemeente Rheden weer een groot succes!

SPANKEREN – Woensdagavond 9 oktober 2019 verzamelden zich ruim 200 ondernemers uit gemeente Rheden zich in één van de opslaghallen van Thomassen Transport B.V. in Spankeren aan de Van Rensselaerweg 2. Tijd voor het 9e Ondernemerscafé van gemeente Rheden.

De gemeente nodigt ieder jaar alle ondernemers uit voor een gezellige netwerkavond, dit jaar was het thema ‘Ondernemen = een expeditie’. Wethouder Ronald Haverkamp startte de avond zoals ieder jaar met een toespraak waarin hij even stilstaat bij het huidige economische klimaat waarin we binnen de gemeente Rheden te maken hebben. Ook werd gemeentesecretaris Hans Kettelerij, die aan heeft gegeven vanaf half februari 2020 met pensioen te gaan, naar voren geroepen en bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de gemeente Rheden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Hierna was het aan Jerry Heezen, directeur van Thomassen Transport om door middel van een presentatie te vertellen over zijn bedrijf, de geschiedenis ervan, over de bouw van het enorme bedrijf in Spankeren en de toekomst die het bedrijf de komende jaren tegemoet kan zien.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Daarna was het aan spreker, avonturier en schrijver Jan Fokke Oosterhof om het publiek mee te nemen in zijn visie over het leven van een ondernemer: “Realiseer je dromen, vandaag nog en word géén slachtoffer van uitgesteld geluk!”. Hij wist enkele delen van zijn motto: “Durven en vooral Doen! Niet teveel Denken”, wel heel goed duidelijk te maken door 5 leden van het college en 5 ondernemers op het podium te roepen. Ze kregen allen een ballon om op te blazen, een knoop erin te leggen en…. er vervolgens op te gaan zitten…. De clou achter deze actie: “Ook al denkt iedereen dat de ballon kapot gaat…, het blijkt in de meeste gevallen helemaal niet waar!” (Alleen de ballon waarop wethouder Haverkamp ging zitten knalde kapot…).

(Tekst gaat verder onder de foto)

Nadat Oosterhof aan de hand van een presentatie duidelijk had gemaakt op wat voor manier hij denkt dat ondernemers meer kansen moeten grijpen en dromen waar moeten maken, was het tijd om te netwerken. Ook konden de aanwezige ondernemers nog een rondleiding krijgen met medewerkers van Thomassen Transport door het enorme bedrijf.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden