Tweedehands dameskledingwinkel voor één dag doet weer goede zaken

DIEREN – Op zaterdag 12 oktober opende de 16e editie van de tweedehands dameskledingwinkel weer voor één dag haar deuren! In het verenigingsgebouw van de Gelreband aan de Imboslaan in Dieren. De opbrengst hiervan gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage

De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding, werd weer georganiseerd door het vrouwennetwerk “Soroptimisten Doetinchem IJsseloever” met leden uit Dieren, Doesburg, Doetinchem en omgeving: Naast mooie vintage kleding hing de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel was niet alleen kleding te koop, maar ook waren er schoenen, tassen, sjaals en sieraden. Er was een styliste, die iedereen prachtig kon ‘aankleden’, er was een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst voor het goede doel

De opbrengst gaat dit jaar naar het Life Line Project in Accra, Ghana. Met dit project worden meisjes uit de sloppenwijken van Accra gehaald. Zij worden ondergebracht in een kostschool, waar zij een vak leren, maar ook basisvaardigheden zoals persoonlijke verzorging. Veel meisjes zijn op deze manier al uit de prostitutie en erbarmelijke omstandigheden gered en leiden nu een goed zelfstandig bestaan met uitzicht op een positieve toekomst.

U was van harte welkom op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden